Karosszéria fóliázás

Karosszéria fólia | Wrapping fólia

A karosszéria fólia hazánkban egyre jobban zárkózik fel az autófényezés mellé. A wrappingot gyakran válasszák azok akik, szeretnék megóvni autójuk eredeti fényezését. Nem ritkaság, hogy frissen szalonból érkezett autót hoznak karosszéria fóliázásra. Nagy előnye, hogy egy kisebb koccanáskor elég a sérült elemet újracsomagolni és nem kell az egész autót újrafényezni. A karosszéria fólia megóvja az autót a karcolásoktól és a nap okozta fakulástól egyaránt.
Léteznek színtelen karosszéria fóliák is, melyek nem változtatnak az autó vizuális megjelenésén. A high tech PreciosionCut technológia segítségével tökéletesen passzol autójára. Ezeket kavics felverődés védő fóliának vagy kavicsfóliának nevezzük. Ezt a legkényesebb területekre szokás telepíteni, mint a lökhárító, motorháztető, tükrök, küszöbök. A legjobb kőfelverődés elleni fóliát a LLumar PPF fóliát alkalmazzuk. Nincs szükség különleges bánásmódra, különleges vegyszerekre. Nem hólyagosodik, repedezik, fakul vagy sárgul be.
Ez mellett a belga Grafytyp és az olasz APA csúcsminőségű karosszéria fóliákkal dolgozunk. Ezek a fóliák olyan szélsőséges körülmények között közlekedő járműveken is bizonyítottak már, mint a vadászgépek, SPA24 versenyautók, F1 versenyautók, motorcsónakok, jachtok vagy a Dakaron versenyző autók.


A Grafityp- GrafiWrap központja Belgium. Immár nem csak a csokoládéról és a sörről híresek hanem a csúcsminőségű wrapping fóliákról is. Az alábbi karosszéria fólia típusok

  •  Karbon fólia
  •  Matt fólia
  • Kaméleon fólia  (A ráeső fény beesési szögének változásával az autó színe is megváltozik.)
  • Alumínium és metál hatású fólia
  • Bőrhatású fólia
  • Military fólia
  • Flock (bársony hatású fólia)
  • Nyomtatható fólia

A fóliatípusok több színben, árnyalatban és mintázattal is kaphatóak. Így akár teljesen egyedi kialakítást tudunk Önnek biztosítani. Ha céges reklámot szeretne akkor a nyomtatható fóliával bármilyen design elérhető.

Természetesen ezek a fóliák nem csak karosszériára telepíthetőek. Gyakran belső műszerfal fóliázást vagy bútor fóliázás is kérnek tőlünk ügyfeleink.

A wrapping fóliáknak két nagy csoportjuk van. A hengerelt és az öntött eljárással készült anyagok.  A hengerelt a sík felületekre míg az öntött a ívelt felületekre is kiválóan alkalmas. Áruk természetesen jelentős mértékben eltér egymástól.

A fólia lecserélése vagy eltávolítása sem jelent gondot, ha új külsőt adna az autónak vagy eladásra kerülne sor. A fólia nem károsítja az autó eredeti fényezését szakszerű eltávolítás esetén.

Ajánlat kérése

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Hozzászólás nem lehetséges.