Biztonsági fóliázás

Biztonsági autófólia

A videó önmagáért beszél. A LLumar biztonsági fólia valóban nagy mértékben le tudja lassítani a rablókat, akik az üvegeken át próbálnak behatolni az autóba. Ezzel megnövelve a lebukás esélyét és megnehezítve az értékek ellopását.Ha Ön is az autóban tartózkodik egy rablótámadás során, akkor értékes perceket nyerhet, melyeket menekülésre használhat.

A videó jól szemlélteti a a biztonsági autófólia minden pozitív hozadékát. Az oldalütközések során a szilánkok súlyos sérüléseket okozhatnak, meghiúsíthatják a légzsákok rendeltetésszerű működését. Illetve gyakori, hogy az üvegen keresztül kiesnek a balesetben, mely a leggyakoribb baleseti halált okozó tényező.

Biztonsági ablakfólia

A LLumar biztonsági fólia megbízható védelmet nyújt a szúrt és vágott sérülésekkel szemben melyet egy esetleges üvegtörés okozhat. Hiszen egyben tartja az üveget így az nem tud szilánkokra hullani. Az összes telepíthető biztonsági fóliánk rendelkezik a MABISZ ( Magyar Biztosítók Szövetsége) ajánlásával. Természetesen a telepítéskos műbizonylatot állítunk ki melyet felhasználhat a biztosításánál. Biztonsági fóliák ablakra különböző vastagságban és színben telepíthetőek. Ezzel exkluzív megjelenést biztosítva legyen szó  lakás, iroda, bank vagy kirakatüvegek fóliázásáról akár golyóálló üveg kialakításáról.
A biztonság az élet minden területén talán az egyik legfontosabb dolog. Sokszor természetesnek vesszük. Pedig ahhoz, hogy valóban biztonságban legyünk nagyon sokat kell tennünk. Meg kell előznünk a bajt. Az üveg rendkívül balesetveszélyes hiszen természetéből fakadóan törékeny. Az üvegszilánkok okozta sérülések és az ebből fakadó halálesetek nagyon gyakoriak.

Ajánlat kérése

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Hozzászólás nem lehetséges.