Hővédő fólia

A hővédelem egyre inkább fontos minden ingatlan számára. Nem beszélve a globális felmelegedés okozta éghajlatváltozások hatásairól.Az üvegfelületeken keresztül könnyen felmelegszenek a helységek. A légkondicionáló túlzott használata hatalmas többletköltségeket okozhat. Néhány éve még csak olyan magas hővédelmet biztosító fóliák voltak elérhetőek melyek nagy mértékben besötétítették a helységeket.
Hővédő ablakfóliázás Ma már a LLumar által fejlesztett AIR és VS  beltéri ablakfólia sorozat valamint a legújabb THE80 kültéri fólia az átláthatóság jelentős csökkenése nélkül képes magas hővédelem elérésére. A “hagyományos”  tükröző fóliák akár 80% -át is képesek kint tartani a nap energiájának. A legjobb hővédelmet kültéri telepítéssel tudunk elérni, amennyiben van rá lehetőség.
Kirakatok esetében az alacsony tükröződés a jó beláthatóság érdekében alapkövetelmény, de a kirakati tárgyak fakulásának védelme jó hővédelmet kíván. A kültéri hővédő fóliák felületén a karcmentes réteg mellett egy speciális tapadás csökkentő réteg is van. Ez nem csak a szennyeződések de firkálásos vagy festéses graffiti támadások ellen is védelmet nyújthat.

Hozzászólás nem lehetséges.